Πληροφορίες Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

    Για παραγγελίες κάτω των 99,99€ τα μεταφορικά έξοδα είναι μόνο 3,00€ για όλα τα μέρη της Ελλάδας.
    Για παραγγελίες άνω των 100,00€ δεν επιβαρύνεστε καθόλου με έξοδα αποστολής!
    Για παραγγελίες που αφορούν την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 15,00€, για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα έξοδα αποστολής είναι 25,00€, για χώρες των Βαλκανίων τα έξοδα αποστολής είναι 18,00€ και για όλες τις υπόλοιπες χώρες τα έξοδα αποστολής είναι 35,00€ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

*Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courier εισπράτει το ποσό της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή  2,5€ (μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας & μόνο μετρητοίς)


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (* εξαιρούνται Αργίες και Σαββατοκύριακα)  με την εταιρία ΕΛΤΑ. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.


    Εάν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης , Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
    Εαν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
    Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
    Για την Κύπρο σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί εώς τις 19.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζεται, η ΕΛΤΑ COURIER θα κάνει άλλες δύο προσπάθειές, τις επόμενες εργάσιμες ημέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντάς σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.


Tip: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασία σας ώς τόπο αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί απο τις 9.00 μεχρι της 19.00, ώρες που πιθανότατα να απουσιάζετε!

Για τη διευκόλυνση της παραλαβής θα ήταν καλό να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης των προιόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.