Return Policy


1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ KAI ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο Be Queen θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένες με την αγορά σας γι αυτό σας προτείνουμε πριν  την παραγγελία σας να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310452600 ( ώρες καταστημάτων) ή στο bequeen@bequeenboutique.com για την σωστή επιλογή νούμερο κ σχεδίου για εσάς.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένες  για οποιονδήποτε λόγο είμαστε στην διάθεση σας για αλλαγή νούμερου ή αλλαγή με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος του eshop ή μερική ή ολική επιστροφή των χρημάτων σας αν αυτό είναι εφικτό βάσει των όρων χρήσης που αναφέρονται παρακάτω στο δικαίωμα υπαναχώρησης που ισχύει μόνο σε είδη που δεν έχουν έκπτωση ή κουπόνι έκπτωσης.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

–         Σύμφωνα με το αρ. 3ε Ν. 2251/1994 περί Προστασίας του Καταναλωτή, ο καταναλωτής διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει από την σύμβαση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση. Η προθεσμία των 14 ημερών, ξεκινά από τη στιγμή που ο καταναλωτής, παρέλαβε το προϊόν ή τα  προϊόντα.

–         Πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης, ο καταναλωτής θα πρέπει να μας ενημερώσει απαραίτητα και μόνο με email στο : bequeen@bequeenboutique.com για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Προς τον σκοπό αυτό, ο καταναλωτής δύναται:

            α) είτε να χρησιμοποιήσει το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που παρατίθεται στο τμήμα Β του Παραρτήματος του Ν. 2251/1994

            β) είτε να κάνει οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση που να παρουσιάζει την απόφασή  του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

–        Ο καταναλωτής έχει κάνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης 14 ημερών , εάν η ανακοίνωση περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης αποσταλεί από τον καταναλωτή σε εμάς, πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

–    Ο καταναλωτής φέρει το βάρος της απόδειξης ότι άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης.

–    Η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης τερματίζει κάθε υποχρέωση του καταναλωτή προς εμάς και το αντίστροφο.

–     Επιστρέφουμε κάθε πληρωμή που λάβαμε από τον καταναλωτή , χωρίς τα έξοδα αποστολής –  συσκευασίας , αντικαταβολής , τραπεζικών εξόδων , προμηθειών και διαφόρων εξόδων διαχείρισης της παραγγελίας . Στην περίπτωση  επιστροφής  χρημάτων αφαιρούνται από το αρχικό ποσό τα μεταφορικά και τυχόν  αντικαταβολή της παραγγελίας και από  το πληρωθέν ποσό  του προϊόντος  συνολικά έξοδα 10 € που επιβαρύνουν τον αγοραστή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την απόφαση του καταναλωτή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση δυνάμει του άρθρου 3ζ του Ν. 2251/1994.

–     Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή πχ visa , ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό iban.

–     Δεν επιστρέφουμε πρόσθετες δαπάνες παράδοσης πχ έξτρα έξοδα παράδοσης σε απομακρυσμένη περιοχή όπως αυτή χρεώνεται από την Elta Courier τα οποία κάνουμε δώρο σε πελάτες μας οι οποίοι δεν άσκησαν υπαναχώρηση

–     Ο καταναλωτής οφείλει μετά την υπαναχώρηση, να μας επιστρέψει άμεσα τα αγαθά με courier της επιλογής του και χρέωση αποστολέα , χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας ανακοίνωσε την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο 3ζ. Η προθεσμία τηρείται εάν ο καταναλωτής στείλει πίσω τα αγαθά και παραλάβουμε το δέμα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών.

–     Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών από εκείνον σε εμάς στην διεύθυνση : Be Queen, Πασαλίδη 66, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 55132 τηλ 2310452600 με Elta courier και με χρέωση παραλήπτη.

–     Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

–   Σε κάθε περίπτωση που δεν τηρηθεί η άνω διαδικασία ενημέρωσης της επιχείρησης πριν την αποστολή της επιστροφής ή γίνει χρέωση παραλήπτη το δέμα θα είναι απαράδεκτο και θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση δική του.

Δεν κάνουμε επιστροφές χρημάτων σε όλα τα εκπτωτικά είδη , τις προσφορές και τα είδη όπως μαγιώ γυαλιά ηλίου και κολάν εσώρουχα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής

Αλλαγές γίνονται  με εύκολο τρόπο σε όλη μας την συλλογή με email ή τηλεφωνικά . Οι αλλαγές γίνονται νέα συλλογή με νέα συλλογή , εκπτωτικά με εκπτωτικά είδη , προσφορές με προσφορές .

Αλλαγές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση σε

*προϊόντα με πειραγμένες  ετικέτες
*προϊόντα υπερβολικά τσαλακωμένα ή λερωμένα (π.χ. make up,κραγιόν,αποσμητικό)
*μαγιό (για λόγους υγιεινής)
* σε κολάν και σε εσώρουχα.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί για αλλαγή / επιστροφή  με έξοδα του πελάτη αν αυτό επιθυμεί ο ίδιος με οποιαδήποτε μεταφορική courier της επιλογής του ή προτεινόμενα από εμάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κατόπιν συνεννόησης στο τηλ 2310452600 για να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό και εύκολο τρόπο για την αλλαγή σας ( Με Elta courier χρέωση αποστολής και επιστροφής δική μας με συνολικό κόστος 5 ευρώ – ειδική τιμή προσφοράς για τους πελάτες μας που κάνουν αλλαγή προιόντων )  .

Επιστροφές – αλλαγές  χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημα – έγκριση δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται με χρέωση του πελάτη.

  • οι αλλαγές υπολογίζονται ώς εξής : νέο είδος με νέο είδος , εκ πτωτικό με  εκπτωτικό είδος ,   αρχική τιμή με αρχική τιμή , εκπτωτική τιμή ή προσφορά  με εκπτωτική τιμή ή προσφορά.
  • Παραγγελίες με αντικαταβολή που δεν παραλαμβάνονται από πελάτες λόγω αδιαφορίας  ή καθυστέρησης ή άρνηση παραλαβής τους και μας επιστρέφονται ως απαράδοτες από την courier, μελλοντικά οι επόμενες τους παραγγελίες  δεν θα ξανά-αποστέλλονται με αντικαταβολή αλλά μόνο με πληρωμή της παραγγελίας τους  με visa / τραπεζική κατάθεση στο eshop μας.