-5% στα new in πληρώνοντας με κάρτα
Ακολουθήστε μας στο instagram @Bequeenofficial

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις αλλαγής προϊόντος

  • Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
    Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα παραλαβής του δέματος).
  • Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • ΄Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:

Λάθος αποστολή προϊόντος

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Be Queen  Boutique σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντος

Στις περιπτώσεις εκείνες τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και ζητήσετε την αντικατάσταση του με το ίδιο ή με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε μέσα σε 7(επτά) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του.

Αλλαγή προϊόντος

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε απλή αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected]. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2310-452600.

Τα έξοδα αλλαγής ανέρχονται στα 5 ευρώ και γίνονται αποκλειστικά με τα Elta courier στα παρακάτω στοιχεία:

Be Queen, Πασαλίδη 66, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 55132 τηλ: 2310452600.

Δεν γίνονται αλλαγές στις προσφορές  άνω 40%  και τα μαγιό.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε αγορές  από το eshop μας.

Σε κάθε περίπτωση που δεν τηρηθεί η άνω διαδικασία ενημέρωσης της επιχείρησης πριν την αποστολή της αλλαγής ή γίνει χρέωση παραλήπτη το δέμα δεν θα είναι αποδεκτό και θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση δική του.

Έξοδα αλλαγής 5€

Έκδοση Πιστωτικού

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε την έκδοση πιστωτικού πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2310-452600, για την έκδοση του προσωπικού σας πιστωτικού κωδικού, τον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη σας παραγγελία.

Το πιστωτικό κουπόνι έχει διάρκεια 6 μηνών.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου