-5% στα new in πληρώνοντας με κάρτα
-5% στα new in πληρώνοντας με κάρτα   -5% on new in paying by card
0
0
Subtotal: 0.00
No products in the cart.

Πληροφορίες Αποστολής

Κάθε παραγγελία εκτελείται μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση και δεδομένης της διαθεσιμότητας των προϊόντων στο χρονικό διάστημα που περιγράφεται παρακάτω. Από την στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική παραλαμβάνει κάθε πακέτο το be queen δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέχρι την παράδοση του πακέτου στον τελικό παραλήπτη (Απεργίες, ανωτέρα βία κλπ).

Ο αριθμός αποστολής που αναγράφεται στο σχετικό παραστατικό της συνεργαζόμενης εταιρείας courier γίνεται γνωστός στον πελάτη (μέσω email ή SMS) λίγη ώρα μετά την παραλαβή του πακέτου από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier πράγμα που αποδεικνύει την έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας από μέρους μας. Για τους παραπάνω λόγους, το Be queen δεσμεύεται αποκλειστικά και μόνο για την έγκαιρη αποστολή των δεμάτων και όχι για τον τελικό χρόνο παράδοσης του πακέτου από την εκάστοτε εταιρεία courier.

Τα εμπορεύματα μετά την αποστολή τους από την εταιρία μας, ταξιδεύουν αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη. Το παραπάνω σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνει δέμα από τη μεταφορική το οποίο έχει εμφανείς εξωτερικές φθορές λόγω της μεταφοράς.

Αν επιθυμείτε μπορεί να γίνει εκτέλεση της παραγγελιάς με αποστολή προϊόντων στον χώρο σας μέσω εταιρίας Courier ή Μεταφορικής. Οι εταιρεία courier με την οποία συνεργάζεται το Be queen είναι η Elta Courier.

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών είναι ως εξής:

  • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν (Έξοδα υπηρεσίας courier αντικαταβολής +3.00 ευρώ)
  • Κόστος μεταφορικών με αντικαταβολή : 3.00 ευρώ με ΕΛΤΑ Courier
  • Κόστος μεταφορικών με αντικαταβολή : 3.40 ευρώ με Γενική Ταχυδρομική
  • Παραγγελίες προς το εξωτερικό έχουν διαφορετικά μεταφορικά ανάλογα τον προορισμό.

Υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει αποστολή εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλέξει ο Πελάτης, με το κόστος των μεταφορικών να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00 και το Σάββατο στις 11:00, εξαιρουμένων των αργιών. Αν κάποια παραγγελία τοποθετηθεί μετά την παραπάνω ώρα αποστολής, εκτελείται την επομένη εργάσιμη ημέρα.

Για όσες παραγγελίες τοποθετούνται με τρόπο πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα», η αποστολή πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου της κάρτας. Η διάρκεια του ελέγχου μπορεί να ξεπεράσει τις 24 ώρες.

Περιοχές όπου θεωρούνται δυσπρόσιτες από τις μεταφορικές εταιρείες, η αποστολή/παράδοση θα γίνεται, στο κοντινότερο προς εσάς κατάστημα.

Το Be queen διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier.